Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


Σήμερα το πρωί, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Σαρωνικού έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια των έκτακτων εισφορών, στη ΔΟΫ Κορωπίου. Γνωστοποίησαν στο διευθυντή της εφορίας την απόφαση που ενέκρινε η μαζική συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής την Κυριακή 30/10 σύμφωνα με την οποία:

  •   Δεκάδες συνταξιούχοι, άνεργοι, εργαζόμενοι, αυτο-απασχολούμενοι αρνούνται οργανωμένα να πληρώσουν την «εισφορά αλληλεγγύης» που όπως όλα τα χαράτσια καταλήγει σε ζεστό χρήμα προς τραπεζίτες, εφοπλιστές κ.λ.π.
  • Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής δεσμεύονται να μην αφήσουν ούτε μία λαϊκή οικογένεια μόνη της απέναντι στην επέλαση της κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής. Οποιαδήποτε ενέργεια του κράτους εναντίον όσων δεν μπορούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τα χαράτσια, θα βρει απέναντί της το σύνολο των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων που συσπειρώνονται γύρω από τη Λαϊκή Επιτροπή. 
  • Καλούμε τους εργαζόμενους στις ΔΟΫ, μέσω των συλλογικών τους οργάνων, να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα της Λαϊκής Επιτροπής για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου