Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΔΟΫ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


Η Λαϊκή Επιτροπή Σαρωνικού σημαίνει συναγερμό με στόχο να δημιουργηθεί κλίμα μάχης παντού, ενάντια στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει κυβέρνηση, τρόικα, αστικά κόμματα και εργοδότες, ενάντια στην τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.

Μας λένε, ότι τα επώδυνα μέτρα είναι για τη σωτηρία της πατρίδας. Τους απαντάμε, ότι πατρίδα δεν είναι οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι και οι συνοδοιπόροι τους στην ΕΕ και το ΔΝΤ. Πατρίδα είμαστε όλοι εμείς που παράγουμε τον κοινωνικό πλούτο.

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος που αυτοί δημιούργησαν. Ο λαός δεν χρωστάει σε κανέναν κεφαλαιοκράτη, σε καμιά αστική κυβέρνηση. Δεν κάνουμε άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία. Να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση.

Μετά από απόφαση της πρώτης μαζικής ιδρυτικής συνέλευσης της Λαϊκής Επιτροπής Σαρωνικού, οργανώνουμε κινητοποίηση στη ΔΟΫ Κορωπίου την Τετάρτη 2/11 στις 10 πμ.


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

  • Δεν πληρώνουμε καμιά «εισφορά αλληλεγγύης» που καταλήγει σε ζεστό χρήμα προς τραπεζίτες, εφοπλιστές κ.λ.π. Επιστρέφουμε τα χαρατσόχαρτα οργανωμένα.
  • Γνωστοποιούμε στις αρμόδιες τοπικές οικονομικές αρχές ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, ΕΒΕ, της περιοχής μας αδυνατούν και δεν θέλουν να πληρώσουν τον κεφαλικό φόρο.
  • Οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους του κράτους εναντίον όσων σήμερα αρνούνται συντεταγμένα να πληρώσουν τα άδικα χαράτσια, θα θεωρηθεί ενέργεια εναντίον της Λαϊκής Επιτροπής και όσων την απαρτίζουν.
  • Η απάντηση του οργανωμένου λαϊκού κινήματος και η δράση του για τα λαϊκά προβλήματα θα είναι μαζική και αποφασιστική.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου