Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαρωνικού, ο επικεφαλής, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι φίλοι της παράταξης, ευχαριστούν όσους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, νέες και νεους, στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξη του ΚΚΕ στο Δήμο Σαρωνικού. Το αποτέλεσμα στο Δήμο Σαρωνικού (3.38%, 527 ψήφοι, καμία έδρα) δεν αντιστοιχεί στο θετικό αποτέλεσμα που πέτυχαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ πανελλαδικά, ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει η επόμενη μεγάλη μάχη, αυτή των ευρωεκλογών. Η εκτίμηση των αποτελεσμάτων για τις τρεις κάλπες και η συζήτηση με όσους στάθηκαν στο πλάι μας σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, θα γίνει μετά τις εκλογές.

Καλούμε όλους/ες την Πέμπτη 22 Μάη στις 8μμ στο Πεδίον Άρεως στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. 
Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης.


 

1 σχόλιο:

  1. Δραστε εναντια στην φασιστικοποιηση της κοινωνιας αλλα και αυτης που παει να επιτευχθει μεσω ομαδων και προσφατα μεσω της Αεκ λογω της παναθλιας αρχιτεκτονικης του γηπεδου οπως και του ονοματος που παραπεμπουν σε χαμενες πατριδες ,μισος για τους γειτονες ,αυτοκρατοριες,θεοκρατια.
    Αν γινει χουντα στην Θεσσαλονικη δεν θα πει καποιος φυσικα τι μας νοιαζει εκει ειναι πολλοι Παοκ Αρης .Ετσι και τωρα δεν μπορουν να μεινουν απραγοι οσοι τοποθετουν τον ευατο τους στην αντιφα σκοπια.
    Ολες οι φωνες να ενωθουν -κατω τα πνευματικα τανκς.
    Υπαρχουνε τρικακια εναντια στην φασιστικοποιηση της Αεκ και της κοινωνιας, εναντια στο ονομα και το σχημα του γηπεδου.
    Ο αντιφασισμος θελει σωθικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή