Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Εργαζόμενε, συνταξιούχε, αυτοαπασχολούμενε
Οι συνδυασμοί που υποστηρίζουν τον Καλλικράτη και την κυρίαρχη πολιτική, υπόσχονται ότι με κάποια μαγικά μέτρα θα μετατρέψουν την περιοχή μας σε «πόλο έλξης» και θα «τονώσουν την τοπική αγορά».
Σου κρύβουν ότι η πραγματική αιτία της φτώχειας και της ανεργίας, είναι η πολιτική των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική που βυθίζει τον λαό όλο και πιο βαθιά στην κρίση.
Σου παρουσιάζονται σαν δήθεν ανεξάρτητοι. Όμως έχουν δεσμευτεί απέναντι στα κόμματα που τους στηρίζουν, ότι θα εφαρμόσουν αυτήν ακριβώς την πολιτική.

Σκέψου:
·        Ο χαμηλόμισθος και ο χαμηλοσυνταξιούχος δεν διαβαίνουν το κατώφλι της ψαροταβέρνας στη Φώκαια, όχι γιατί δεν αποτελεί «πόλο έλξης», αλλά επειδή δεν τους το επιτρέπει το εισόδημα τους.
·        Ο φτωχός μετανάστης δεν τονώνει την τοπική αγορά της Αναβύσσου, όχι γιατί δεν χρειάζεται τα είδη που πωλούνται, αλλά γιατί η τσέπη του είναι άδεια.
·        Ο άνεργος δεν έχει άλλη επαγγελματική διέξοδο, παρά να ανοίξει ένα μαγαζί, μια ταβέρνα ή ένα μπαρ και να διεκδικήσει μερίδιο από τη φτώχεια των υπόλοιπων.
·        Ο «καζινο-συνεδριακός τουρισμός» τύπου Λας Βέγκας ευνοεί μόνο τους μεγαλοκαρχαρίες του κλάδου. Οι υπόλοιποι το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι κάποιες εποχιακές, επισφαλείς και κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

Στις ψεύτικες υποσχέσεις απαντάμε:
Πραγματική ανάπτυξη είναι εκείνη που στο επίκεντρό της έχει την κάλυψη των λαϊκών αναγκών σε διατροφή, στέγαση και υποδομές.

Συσπειρώσου και διεκδίκησε:
·         Ουσιαστική ενίσχυση της αλιείας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
·         Δημόσια έργα υποδομής, που θα εξυπηρετούν το λαό και όχι την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου.

Μην τους επιτρέψεις να φορτώσουν την κρίση των μονοπωλίων στις πλάτες σου!

Σε καλούμε στην ανοιχτή συζήτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαρωνικού, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα . στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Π. Φωκαίας για να μιλήσουμε για την πραγματική ανάπτυξη, που θα ζωντανέψει και την τοπική οικονομία.

Τη συζήτηση θα ανοίξει ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Μπιθυμήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου