Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11

Η Λαϊκή Επιτροπή Σαρωνικού ανοίγει μέτωπα πάνω σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη λαϊκή οικογένεια. Λαϊκό εισόδημα, υγείά, παιδεία, πρόνοια, εργασιακά δικαιώματα, οι βασικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων που δέχονται αυτή την πρωτόγνωρη επίθεση από το κεφάλαιο και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, είναι μέτωπα πάλης που μπορούν να συσπειρώσουν κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, κάθε συνταξιούχο και αυτοπασχολούμενο της περιοχής. Η δημόσια και δωρεάν υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο λαϊκό δικαίωμα και καμία αστική κυβέρνηση δεν μπορεί να το στερεί από το λαό στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης. Δεν συναινούμε σε καμία θυσία για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

  • Απαιτούμε να δοθούν άμεσα λύσεις στα οξυμένα προβλήματα λειτουργίας και στελέχωσης του Κ.Υ. Καλυβίων, καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων των γύρω περιοχών. 
  • Να καταργηθούν άμεσα τα εξέταστρα και να σταματήσει οποιαδήποτε μορφή εμπορευματοποίησης – κανένας ανασφάλιστος ή άνεργος να μην μείνει χωρίς πρόσβαση σε δωρεάν υγεία. 
  • Διεκδικούμε ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.

Ταυτόχρονα με την οργάνωση της πάλης για την υγεία διευρύνουμε το μέτωπο ενάντια στα χαράτσια, συγκεντρώνοντας τα χαρατσόχαρτα. Η οργανωμένη μαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών (κεφαλικός φόρος, χαράτσι ΔΕΗ) αποτελεί πρώτο μέλημα της Επιτροπής μιας και απασχολεί άμεσα κάθε εργαζόμενο, άνεργο, ή αυτοπασχολούμενο.
 
Η Λαϊκή Επιτροπή Σαρωνικού καλεί εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους της περιοχής να συσπειρωθούν για τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και με τη συμμετοχή τους στη συνέλευση της Κυριακής 20 Νοέμβρη 18:00 στο Δημαρχείο Σαρωνικού να αποφασίσουν μαζικά την κλιμάκωση του αγώνα για την Υγεία του λαού.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου